Indoor LED Walls ziet u steeds meer in publieke ruimtes, winkelcentra, retail en op andere plekken waar dynamische informatie een bijdrage kan leveren aan sfeer en beleving. LED Walls zijn zeer geschikt voor een binnentoepassing en worden hiervoor dan ook veelvuldig ingezet. Door binnen gebruik te maken van LED Walls deelt u op een dynamische manier informatie en levert u tegelijkertijd een waardevolle bijdrage aan de sfeer en beleving van de ruimte.

Algemeen

Informeren, verwelkomen of entertainen van uw klanten of bezoekers met een indoor LED Wall of scherm is al direct een sensatie. Door het plaatsen van dynamische content wordt uw publiek op de juiste manier aangesproken. Een indoor LED Wall is al lang geen uitzondering meer maar wordt juist veel toegepast door de ontwikkeling van de techniek. Zelfs grote monitor fabrikanten zoals Samsung en LG zijn hun portfolio aan het onderzoeken en kijken en investeren in Led technologie.

Een LED Wall voor een boardroom, auditorium, conferentiezaal, winkel of receptie is dan ook een uitstekend middel om uw communicatie middels dit presenteermiddel te laten verlopen.

Belevenis

Uw klanten en bezoekers krijgen door de hoge kwaliteit van onze led displays afbeeldingen en video’s  met gedetailleerde informatie te zien. Een LED Wall wordt opgebouwd uit modules en kan dan ook in elk gewenst formaat geleverd worden. Wilt u een afwijkend formaat, geen rechthoekig scherm maar een trapezium vorm, ook dat is mogelijk. Door het toepassen van flexibele modules is een ronde vorm mogelijk. Met onze led modules is uw inrichting voor ons geen uitdaging. Wij creëren voor u een beleving.

Kwaliteit

Met uitzondering van een enkele producent komen de led displays hoofdzakelijk vanuit het buitenland. Geen enkel probleem maar wel belangrijk om dan de juiste kwaliteit te vinden. Inmiddels weten we bij 2OrangeLED waar we op moeten letten en controleren wij onze toeleverancier op de levering van de juiste kwaliteit. Elk geleverd en geproduceerd paneel wordt dan ook vooraf getest en gecontroleerd op de afgesproken componenten.

Naast de led modules dient de wall ook te worden voorzien van een constructie zodat deze op de juiste plaats gemonteerd kan worden. Dit oen wij met ons vast team van installateurs en constructeurs. Wij staan dan ook garant voor de kwaliteit van uw gehele LED Wall.

Product

Het is belangrijk om het kaf van het koren te onderscheiden als het gaat om het product. Niet alleen de kosten dienen  een rol te spelen in de keuze van een LED Wall. 2OrangeLED heeft dan ook meerdere LED Wall modules die worden toegepast, afhankelijk van het gewenste gebruik, locatie, type content en levensduur.

De led modules voor indoor gebruik, met meestal een kleinere kijkafstand, zijn leverbaar vanaf 1.6 mm tot en met 6.25 mm Pixel Pitch. De helderheid is instelbaar maar wordt standaard geleverd in 1.000 tot 2.800 cd/m2.

De meest gebruikte Led’s zijn SMD (3in1) en het led kabinet is uitgevoerd in staal of kunststof, dit is mede afhankelijk waar de LED Wall bevestigd dient te worden in verband met het totale gewicht van de wall.

Het uiteindelijke eindresultaat van de LED Wall wordt bepaald door de toegepaste led modules maar ook door de totale afwerking van de wall. De bevestiging, randafwerking en bevestiging van bekabeling vergt dan ook net zoveel aandacht als de keuze van het type led dat toegepast wordt.

Onze randafwerking, ophanging en kabinetten waar de led modules in gemonteerd worden zijn voor 2OrangeLED dan ook geen sluitpost voor uw project maar bepalen juist het totaal beeld. Een dunne wall van 77mm  oogt vele malen fraaier aan uw wand.

Indien we inzicht hebben in de locatie en gewenste gebruik van de LED Wall adviseren wij nu over de best bruikbare oplossing.

Contact

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw boodschap